Contacts: +359/3581 2105 office@belana.bg

Техническо оборудване


Със 119 годишния си опит и ноу-хау Завод за хартия „Белово“ АД притежава висококвалифициран инженерен екип готов да отговори на техническите нужди на компаниите в хартиената индустрия и да ги подпомогне в оптимизирането на техните инвестиции в процеса на производство.

Нашият специализиран технически екип с огромен опит в хартиеното производство може да предложи ефективни и ефикасни решения за увеличаване продуктивността на хартиените машини, минимизиране на производствените разходи, удължаване живота на машинния парк, подобряване качеството на изделията от тишу.

Завод за хартия „Белово“ АД предлага широка гама от услуги:

9

Компютърно проектиране и производство на екипировка и резервни части за производство и конвертиране на хартия.

9

Специализиран ремонтно-механичен цех за ремонт на машини и екипировка

9

Шлайфане на сушилни цилиндри тип „Yankee“ чрез използването на прецизен и високопродуктивен шлайф. Покритието на „Yankee“ цилиндъра се извършва чрез вакуумна метализация.

9

Висококвалифициран персонал, специализиран в производство и ремонт на валове за хартиени машини.

9

Екип за поддръжка с богат опит в ремонта и поддръжката на различни съоръжения като парни клапани, електромотори, пневматични цилиндри, лопатки, ротори на вакуумни помпи и други спомагателни съоръжения в хартиеното производството.

Завод за хартия „Белово“ може да предостави на всяка фирма занимаваща се с производство или конвертиране на тишу хартия, техническа поддръжка, инвестиционно проектиране и изпълнение, поддръжка и ремонт на машини и оборудване за производство на хартия. С високо квалифициран и опитен, технически и инженерен екип специализиран в производството на хартия Завод за хартия „Белово“ може да бъде ваш стратегически партньор в бъдещото ви разрастване и развитие.

Share This